Címlap

Jelenlegi hely

Referenciák

Tetőfelújítás Budapest XVII. kerület

Homlokzati hőszigetelés Budapest XVII. kerület

Homlokzati hőszigetelés Ausztria

Garázs és kerítés építés Budapest 18. kerület

Budapest 18. kerületében garázs és kerítés komplett kivitelezése

Családi ház Vác

Családi ház Vácon

Vác, fürdőszoba

Egy váci új építésű családi házban került kialakításra ez a modern, elegáns hangulatú fürdőszoba. különlegessége, hogy a képen látható aranyszínű díszítő csempék, egy vízsugaras vágó üzemben lettek egész csempéből felvágatva. Ismerve a kifejezetten bordűrként árusított díszcsempék árát, ez a megoldás több tízezer ft-os megtakarítást eredményezett.

Telki, víztározó, pince, kertitároló faház, kerítésburkolás

Az elkészült fotókon már nem látszik, de a fő feladat egy a földbe süllyesztett 20m3-es víztározó és pince kiépítése volt. Mivel a tározó betonból készült, és a tetejére egy kis faházat akart a tulajdonos, cégünk javaslata következő volt: a hagyományos zsaluköves szerkezet helyett a beton szerkezetet készítsük el monolit betonból, melynek fa zsaluanyaga, a későbbi faház építésére felhasználható. A végeredményben pár százezer ft-os költség megtakarítást értünk el, az építőanyagok kétszeri felhasználásával.

Budapest XVII. kertbeépítés

A Rákoscsabai családi ház kertjében egy 5m átmérőjű medence lett kiépítve, ami mellett egy pergolával fedett kis pihenő lett kialakítva. Cégünk feladata volt az összes kőműves és burkolási munkák , valamint az ács munkák kivitelezése.

Budapest belváros, fiatalos garzon

A lakás a Márton utcában található, egy régi patinás nagy belmagasságú bérházban. A viszonylag kicsi 32 nm-es alapterület leszűkítette a térbeli lehetőségeket, de a nagy belmagasság megengedte a faszerkezetű galéria megépítését, további 8 nm-rel kiegészítve a lakást. A garzon stílusa kissé bohém, színes és fiatalos, melyet jól jellemez a bárhangulatot idéző bordó előszoba, a kék üvegtéglák a fürdőszoba falában, illetve a színes mozaik az üvegtéglák közt.

Göd, melléképület

Göd, melléképület

Drupal theme by pixeljets.com D7 ver.1.1